Ledig stilling som Prosjektdirektør

Vi søker etter Prosjektdirektør

Vi søker etter en prosjektdirektør som vil få det overordnede ansvaret for gjennomføring av våre prosjekter. Det innebærer ansvar for organisering og styring av prosjektporteføljen med nødvendig innsikt i økonomiske, organisatoriske og tekniske oppgaver. Rollen innebærer også støtte og veiledning til prosjektledere og prosjektmedarbeidere innenfor HMS, fremdrift og produktivitet. Marked- og akkvisisjonsarbeid vil også være en naturlig del av ansvaret.

Kvalifikasjoner
Vi ser etter en person som er en drivende og tydelig leder Du må ha evnen til å analysere og være en problemløser. Du må ha gode samarbeidsevner med egne ansatte, kunder og underentreprenører. Skal du lykkes og trives i rollen tror vi du er energisk, positiv, har godt humør og høy arbeidskapasitet. Det må påregnes noen reisevirksomhet. For den rette kandidaten er ikke bosted i nærheten av Målselv et krav. Kvalifiserte personer som er villige til å ukependle oppfordres også til å søke. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid og veldrevet maskinentreprenør.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

Hvis du vil vite mer, kontakt daglig leder Frank Eriksen på telefon, 77832888 mobil 90882290 Skriftlig søknad snarest og senest 30. november 2018 på mai: postmaster@mmt-as.no